dimecres, 2 de setembre del 2009

Evento Latinoamericano

L'Associació d'Equatorians de Calella i Pineda han organitzat per aquest dissabte dia 5 de setembre una festa anomenada “Evento Latinoamericano”. És la segona edició de l'esdeveniment, que l'any passat es va fer a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella i enguany es fa a Can Xaubet de Pineda.

L'Evento Latinoamericano és tot un dia d'activitats festives i esportives adreçades a la comunitat de persones sudamericanes residents al Maresme. Al matí es farà un campionat de futbol set sobre gespa, i a la tarda hi haurà jocs infantils. Durant tot el dia hi haurà també una mostra gastronòmica de diferents països sudamericans. Ja de cara al vespre la festa seguirà amb concerts, balls típics i un Bingo Ballable amenitzat per l'Orquestra Internacional Los Leones. El punt final serà una sessió de música amb el DJ Jek Mix Latino.

El coordinador de l'Evento Latinoamericano, Walter Espinosa, ha explicat l'objectiu de la trobada



L'any passat a la festa calellenca hi van participar unes mil persones al llarg de tot el dia i aquest any s'espera repetir la xifra d'assistents. Walter Espinosa creu que tant Calella com Pineda són dos pobles d'acollida, receptors d'immigració sudamericana i es consideren ben rebuts pels dos municipis.

La festa Evento Latinoamericano es farà dissabte dia 5 de setembre a Can Xaubet de Pineda entre les deu del matí i les 12 de la nit.