dimarts, 15 de març del 2011

Meritòria pallissa

CF Calella 8 - Rocafonda 2: El Club de Futbol Calella va aconseguir apallissar al Rocafonda i ja prepara el proper partit contra l'Arenys.

Amb aquesta àmplia victòria, els de Navas confirmen el bon moment de forma i de joc que estan passant. Recordem que venien de guanyar contra el Sant Pol, un equip que es troba a la part alta de la segona regional i que lluita per intentar entrar en els llocs de promoció d'ascens.

Els calellencs van fonamentar la victòria a la segona part, ja que els primers 45 minuts van ser molt equilibrats i es va acabar amb un mínim avantatge d'1 a 0. La segona meitat fou un allau de joc calellenc, amb pallissa als mataronins.

Amb aquesta nova i contundent victòria, els nostres segueixen pujant llocs a la classificació. Ara mateix són novens amb 32 punts. Lluny però dels llocs capdavanters que ocupen la Penya Morera amb 61, equip que pujaria directament, que és seguit pel Llavaneres, amb 57, i Cirera, amb 54.

Els de Navas ja preparen el següent partit al camp de l' Arenys, en un nou derbi maresmenc. Un Arenys que amb 40 punts ocupa la cinquena posició.