El Rebost del Bisbe, el restaurant de l’escola d’Hoteleria de l’Insitut Bisbe Sivilla, ha preparat un nou menú de cuina catalana que se servirà a partir d’ara i durant tot aquest pròxim mes de febrer.
Un menú de 15 euros que consta d’un assortiment d’aperitiu, un entrant a escollir entre una amanida de faves tendres, una coca de recapte, un trinxat i una sopa de mandonguilles. Com a plats principals, els alumnes d’hosteleria de l’institut proposen triar un bacallà gratinat a la mel amb espinacs, rap a la marinera, arròs negre amb tinta o fricandó amb bolets. El menú inclou postres, el pa i les begudes.
El Rebost del Bisbe obre tots els dimecres i dijous de dos quarts de dues a tres de la tarda. Si volen degustar aquest menú, cal que facin una reserva prèvia trucant al 93 766 12 01.
Un menú de 15 euros que consta d’un assortiment d’aperitiu, un entrant a escollir entre una amanida de faves tendres, una coca de recapte, un trinxat i una sopa de mandonguilles. Com a plats principals, els alumnes d’hosteleria de l’institut proposen triar un bacallà gratinat a la mel amb espinacs, rap a la marinera, arròs negre amb tinta o fricandó amb bolets. El menú inclou postres, el pa i les begudes.
El Rebost del Bisbe obre tots els dimecres i dijous de dos quarts de dues a tres de la tarda. Si volen degustar aquest menú, cal que facin una reserva prèvia trucant al 93 766 12 01.