dimecres, 7 de juliol del 2010

Torneig d'estiu de natació

Doble competició dels esportistes del Club Natació Calella aquest passat cap de setmana. A les instal.lacions del Sabadell es va disputar la segona fase del torneig d’estiu del club vallesà, amb presència de nou nedadors del Calella.

Robert Fusté, en els 100 lliures, va obtenir la millor posició de la delegació calellenca, amb un tercer lloc. En fèmines, Anna Flaquer va quedar quarta en els 50 lliures i els 100 esquena.

Els benjamins van desplaçar-se a les piscines Bernat Picornell de Barcelona amb motiu de la final territorial de la categoria. El nedador Pere-Jordi Ribas, de 10 anys, va aconseguir la millor marca amb una novena posició en els 100 lliures.

Aquest proper cap de setmana serà el torn dels nedadors júnior i absolut jove. Sis nedadors calellencs han aconseguit la classificació per a disputar el Campionat de Catalunya d’estiu. Paula Comas competirà en els 50 i els 100 braça, i en els 50 i 100 lliures. Anna Flaquer participarà a les proves de 50 i 100 lliures; i 100 i 200 esquena. Cíntia Guich prendrà la sortida en els 50 papallona; mentre que Andrea Tiburcio s’ha classificat per competir en els 50 i 100 esquena; i en els 50 i 100 lliures. En nois, Jordi Corominas participarà a les proves de 50 i 100 papallona; i 200 i 400 estils. Per últim, Axel Guich competirà en la distància de 50 i 100 metres en la modalitat d’esquena; en els 100 papallona i en els 100 lliures.

A tot això, la temporada de natació sincronitzada aleví tindrà aquest proper cap de setmana una cita clau. El Campionat d’Espanya Aleví que es disputarà a Valladolid. El Club Natació Calella hi participarà amb 9 nedadores que competiran en les modalitats de combo i equip.