dimarts, 26 d’octubre del 2010

Important victòria

El Club de Futbol Calella ha guanyat per 2 a 3 al camp del líder, el Rocafonda de Mataró.

Els calellencs van fonamentar la seva victòria en el gran inici de partit, ja que al minut 15 guanyaven 0 a 3, amb gols de Puca, Issac i Marc Issac. Amb aquest resultat es va arribar al final dels primers 45 minuts.

A la segona meitat els locals van marcar l'1 a 3, al minut 55. Pocs minuts més tard els nostres van patir una expulsió, però res de tot això va impedir que l'equip es mostres molt seriós i mantingués bé el resultat. No va ser fins al temps d'afegit que els locals van aconseguir el definitiu 2 a 3.

Ara mateix els nostres ocupen la dotzena posició amb 9 punts. El líder és el Sant Pol amb 16 punts.

La propera setmana els calellencs jugaran contra l'Arenys de Mar, que és el novè classificat amb un total d'onze punts.