dimecres, 1 de juliol del 2009

Homenatge a Ferrer

L’Ajuntament de Calella té previst fer un acte d’homenatge a Vicenç Ferrer el dia 2 d’agost. Aquelles associacions o entitats interessades en col·laborar-hi estan convocats a una reunió de preparació que tindrà lloc el proper dilluns 6 de juliol a 1/4 de 10 de la nit a la sala de plens de l’Ajuntament de Calella.

L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, té la intenció que els ciutadans es puguin implicar personalment en l'homenatge, que inclourà cinema i ofrena floral.

Per això, Juhé espera que la ciutadania respongui a la crida per assistir a l'homenatge a un home, fill adoptiu de Calella, que va dedicar la seva vida a estar al costat dels més pobres de la casta dels intocables de l' Índia, a la regió d'Anantapur.

D'altra banda, aquest vespre s'oficien els funerals a Barcelona per la mort de Vicenç Ferrer. Serà a 2/4 de 8 a la basílica de Santa Maria del Mar. L'alcalde de Calella Josep Maria Juhé (PSC), la regidora i senadora Montserrat Candini (CiU) i el portaveu i primer tinent d'alcalde, Jaume Puig (ERC) han confirmat la seva assistència al funeral.