dimarts, 23 de febrer del 2010

Treballat triomf

CB Calella 79 – Corazonistas 74: El Club Bàsquet Calella torna a entrar en una dinàmica positiva gràcies a la victòria davant el Corazonistas, en un partit amb dues meitats molt diferenciades i en el que es va patir, i molt en els minuts finals.

El Club Bàsquet Calella portava dues derrotes consecutives i necessitava no deixar escapar cap altre punt de casa per tal d’allunyar-se de la zona baixa de la classificació. Dissabte va rebre la visita d’un rival directe, el Corazonistas barceloní. L’equip entrenat per Sergi Aznar va sortir a pista molt concentrat i desplegant un bon joc en totes les línies. Bon atac i bona defensa, i gràcies també a les recuperacions, els verd-i-taronges van acabar el primer quart amb un aventatge de 10 punts. No va ser aquesta la màxima diferència imposada pels calellencs. Al segon quart, també de domini local, van arribar a posar-se 16 a sobre (41-25) just abans de la mitja part.

Les coses van canviar a partir de llavors. El Corazonistes va mostrar-se més agressius en defensa i això va fer desaparèixer els calellencs de la pista fins que es van tornar a recuperar. Els verd-i-taronges van assegurar els últims tirs lliures de la mà de Jordi Llorens i l’equip es va adjudicar la victòria.

A la classificació, el Calella és dotzè, amb un balanç de 9 victòries i 11 derrotes.