dimarts, 2 de novembre del 2010

Vila no serà alcaldable

Josep Maria Vila no repetirà com a cap de llista del PP de Calella a les pròximes municipals. L'actual regidor i portaveu dels populars calellencs ha informat de la seva decisió al partit i ho ha fet públic a través de Ràdio Calella. Vila ha explicat que considera que la seva etapa com a representant polític s'ha esgotat i vol cedir el pas a gent nova i jove.

Josep Maria Vila ha anunciat a Ràdio Calella la decisió d'abandonar la política municipal, tot i que continuarà donant suport al Partit Popular. Vila ha assenyalat que al mes de maig ja haurà fet 68 anys i "un ha de ser suficientment conscient quan ha arribat el moment, tot i que encara físicament i mentalment em veuria amb cor de tirar endavant però és moment que s'hi posi gent més jove, que es comprometin". A Vila no li importa figurar a la llista si hi ha dificultats per fer-la.

Vila és l'únic regidor que el Partit Popular va obtenir en les últimes eleccions municipals, quan va ser la quarta força més votada amb un 8'76% dels sufragis.

No encapçalarà la llista dels populars ni tampoc ocuparà cap càrrec destacat dins l'executiva, tal i com ha assegurat. Pel que fa a la persona que el substituirà diu que el partit encara no s'ha reunit i que és massa d'hora per avançar noms.

Josep Maria Vila, un dels regidors de l'Ajuntament de Calella de més trajectòria en la política municipal, pensa dedicar-se ara a escriure les seves memòries. Hi plasmarà les vivències polítiques d'entre 1967 i 1999. Sobre el que ha passat després, en aquests últims 11 anys, assegura que prefereix oblidar-ho.