dilluns, 4 d’abril del 2011

Foc a l'Hotel Vila

Ensurt aquest cap de setmana a Calella en l' incendi que ahir diumenge cremava una habitació de l’Hotel Vila de la nostra ciutat.

El fum va afectar tota la primera planta i l’escala d’aquest establiment situat al carrer Sant Josep. Segons fonts policials, el foc es va originar sobre 3/4 d’1 del migdia i els Bombers van haver de desallotjar 12 clients i una dotzena de treballadors, sense que cap persona resultés ferida.

Precisament, feia pocs dies que aquest hotel, gestionat ara pel Grup Serhs, havia obert les seves portes després de romandre tancat durant l’hivern. L’establiment compta amb 5 plantes i un total de 167 habitacions. Alguns clients es van veure sorpresos per l'incendi quan feien l’aperitiu. En rebre l’alerta, els clients i treballadors van estat ràpidament desallotjats pels bombers.

Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, el foc ha calcinat completament l’habitació 117 que, en el moment de l’incendi, no estava ocupada per cap client doncs es feia servir com a magatzem. Al lloc es van traslladar una desena de dotacions dels Bombers que van donat el foc per extingit poc abans d’un quart de dues del migdia.