dimarts, 12 d’abril del 2011

Important victòria

CF Calella 3 - Pineda 0:Els calellencs trenquen la ratxa de tres derrotes seguides en un bon partit contra el Pineda.

Gran ambient de futbol el que es va viure dissabte al camp de La Muntanyeta amb més de 400 espectadors al camp.

Un derbi molt igualat, amb oportunitats per part dels dos conjunts, però que no es va decidir fins a la segona part. Al final dels primers 45 minuts es va arribar amb empat a 0.

A la represa va seguir la mateixa tònica, i no va ser fins al minut 67 que, de cap, Regio va avançar els nostres en el marcador. El 2 a 0 el va marcar Adrian, al xutar un còrner. I el definitiu 3 a 0 va ser producte d' un contraatac molt ben portat pels locals que el va culminar Igor.

Amb aquesta victòria els nostres sumen 3 punts de mèrit que fa que amb 35 ocupin l'11ena posició.

La propera setmana els de Navas s'enfrontaran al Sistrells.