dilluns, 21 de febrer del 2011

Veterans de medalla

El Club Atletisme Calella ha aconseguit tres medalles d'or al Campionat de Catalunya de Veterans de Pista Coberta. Se les van penjar Emma Olasz, en la prova de salt de llargada; i Ramon Amell, que va fer el doblet en salt de llargada i en els 60 metres, en la categoria de més de 65 anys.

Altres tres atletes de l'entitat també van pujar al podi. David Beltran va ser argents als 400, en categoria de més de 35 anys, David Rodrigo bronze a la perxa en categoria de més de 35; i Emma Olaz que va tornar a pujar a podi per penjar-se la medalla de bronze en els 60 metres, en la categoria de més de 45.