dimarts, 30 de març del 2010

Ai, ai, ai...

UEHCalella 26–Sant Vicenç Esportiu 29: Els unionistes tornen a perdre un altre partit a casa i s’escapen les possibilitats de salvació.

Les esperances de salvació dels calellencs fins ara passaven per guanyar tots els partits a casa i poder esgarrapar algun punt fora.

Doncs aquests pronòstics s’han esvaït aquest cap de setmana al perdre contra l’ últim classificat de la lligueta de permanència.

Un partit on els nostres sempre van anar per darrera en el marcador. A la primera part amb diferències de 3 a 4 gols . Al final dels primers 30 minuts el resultat era de 12 a 16.

A la represa , la cosa no va canviar. La precipitació, les errades en els contracops i les errades en les passades fruit de l’ansietat del marcador van fer que els de Ramirez acabessin perdent un nou partit.