dijous, 25 de març del 2010

Bon balanç del Cafè Jazz

Aquest divendres acaba el certamen Cafè-Jazz de Calella, que ha omplert d'aquesta música alguns bars i establiments de la ciutat. S'acaba amb un concert al Bar rodó, la Gàbia, amb les actuacions de Rai Ferrer, Andreu Zaragoza, Gabriel Amargant i Ramon Ángel Rey.



El festival va començar a principis de febrer i per la nostra ciutat han passat artistes de prestigi mundial i nous talents. L'organitzador del certamen, Juan Carlos Narzequian, creu que el Cafè Jazz d'aquest 2010 ha complert en les expectatives en tots els àmbits que calia: en assistència de públic i en qualitat musical.

Juan Carlos Narzequian ha volgut també lloar la qualitat del públic assistent al cafè jazz, que ha anat a més al llarg del certamen i que s'ha mostrat entregat i respectuós a cada un dels concerts. Amb aquest balanç tan satisfactori ja no queda res més a fer que no sigui preparar l'edició de l'any proper.

Pel que fa als espais, cal encara esperar a demà divendres per veure com funciona el Bar Rodó de Calella al Passeig de Mar com a escenari d'un concert del Cafè Jazz, tot i que Narzequian no té cap dubte que quedarà una posada en escena espectacular i digna del festival.