dimarts, 23 de març del 2010

Important victòria

CF Calella 2 – Pomar 1: Victòria tan disputada com necessària la que van obtenir els nostres diumenge a La Muntanyeta.

Els calellencs després d’encarrilar 3 jornades sense guanyar estaven pràcticament obligats a guanyar per no caure en el desànim.

Per això els nostres van sortir al camp a sentenciar el partit des del primer moment. Ja al minut 15 Isaac, amb una mica de sort , amb un xut molt fort que va tocar un defensa i de rebot va marcar el primer gol.

Els nostres van seguir dominant i van poder augmentar la diferència de gols però la primera part va acabar amb 1 a 0 al marcador.

A la segona part el Pomar va apretar per intentar empatar el partit. Però el Calella molt seriós va aconseguir marcar , al minut 53 ,el segon gol, mitjançant Mendoza.

El Pomar no es va rendir i el minut 75 Linares escurçava diferències. Però els nostres molt seriosos en defensa varen saber aguantar i assolir un treballada victòria.