dimarts, 30 de març del 2010

Resultat curt

Tiana 1- CF.Calella 1: Els calellencs van empatar un partit que van dominar i on l’àrbitre va ser el trist protagonista no xiulant un penal i expulsant el calellenc Víctor.

Els nostres van fer un molt bon primer temps amb bones ocasions de gol. Una d’elles va ser aprofitada per Juanito, per en el minut 17 posar el 0 a 1 en el marcador. Resultat curt favorable als nostres, tenint en compte el joc d’ uns i altres.

A la represa, el Tiana va estirar les línies i es va fer amo i senyor del partit, fins al minut 68 que van empatar.

A partir d’ aquí els calellencs van tornar agafar el comandament del partit. Van tenir força oportunitats per guanyar el partit: la més clara un penal claríssim no assenyalat sobre Marc Isach. En aquest moment, l’àrbitre va trencar absolutament el partit Al final repartiment de punts.