dimarts, 23 de març del 2010

Triomf treballat

CB Calella 69- L´Escala 64: Victòria importantíssima del Calella contra un rival directe per sortir de la zona perillosa de la primera catalana.

Els calellencs van jugar aquest partit amb les importants baixes de Joan Coll per sanció i de Joan Robert Pagès per una gastroenteritis.
Tot i les dificultats, els nostres eren concients de la importància de la victòria i van sortir a per totes. De fet, a la mitja part els verd- i- taronges guanyaven d'11 punts, 41 a 30.

El tercer període va seguir la mateixa tònica de domini local amb avantatges de 10 punts.
Però a l’últim quart la cosa es va complicar. Els gironins es van posar a només un punt a falta de 3 minuts pel final.

Marc Martí amb un triple a falta de 25 segons pel final amb el marcador 61 a 60 va donar un avantatge que els nostres van saber conservar fins al final.

El proper partit serà enfront el Premià de Mar.