dimarts, 23 de març del 2010

Segueix la lluita

Sant Esteve de Palutordera 31-UEHCalella 33 .Victòria obligada dels calellencs per seguir lluitant per la permanència.

Els calellencs van sortir a la pista sabedors que estaven obligats a guanyar per poder seguir lluitant per la permanència. Els de Ramírez van dominar plàcidament els primers 30 minuts amb avantatges de fins a 4 gols. Estaven molt encertats en atac però la defensa no era el prou sòlida per poder agafar més diferències. A la mitja part es va arribar amb un marcador favorable de 15 a 18.

A la represa els nostres no van sortir el suficientment concentrats i ho van aprofitar els locals per empatar el partit a 19 gols. A partir d’ aquí els partir va ser molt equilibrat amb avantatges mínimes per part dels dos equips.
Afortunadament en aquest partit els calellencs van arribar més sencers als minuts finals de partit i ho varen aprofitar per acabar guanyant el seu primer partit de la fase de permanència

El proper encontre serà contra el Sant Vicenç Esportiu.