dilluns, 19 de gener del 2009

300 persones es manifesten per la pau

Davant de la greu situació que es viu a la franja de Gaza, unes tres-centes persones es van concentrar dissabte a la tarda a la Plaça Constitució de Calella per mostrar el seu rebuig als atacs d’Israel a Gaza. L’acte, convocat per l’Associació Musulmana de Calella, es va allargar durant una hora. Durant aquest interval de temps es van poder sentir proclames com ara “Sionistes vosaltres sou els terroristes” o “Visca la lluita palestina”. La plaça de l’Ajuntament de Calella es va omplir de pancartes en què es podien llegir missatges com “Palestina sagna i el món calla”, “Tots som palestins” o “Israel assassins”.

El president de l’Associació Musulmana de Calella, Mimoh Jalish, va ser l’encarregat de llegir un manifest en què denunciaven que la situació a Gaza "no és una guerra sinó un genocidi organitzat i orquestrat meticulosament des d’Israel".

Els responsables de la comunitat musulmana de Calella han destacat que l’acte d’aquest dissabte era en defensa de la pau i la igualtat internacional.