dimecres, 28 de gener del 2009

Montse Cordón, nova consellera de Gestvia a proposta de CIU

La vicepresidenta de l’Associació de Comerciants de Calella i membre de l’Associació Turística de Calella, Montse Cordón, serà la representant independent de Convergència i Unió a Gestvia, l’empresa pública encarregada de la planificació i el desenvolupament urbanístic de la ciutat i que s’encarrega, a més, de la gestió en l’àmbit de la mobilitat.

Cordón ha declarat que la proposta li va fer la líder de CiU a Calella, Montserrat Candini, i que l’ha acceptat perquè considera que a Gestvia li calen idees i propostes noves; a més d’una major sensibilitat amb les necessitats de la societat civil i empresarial. Tot i això, Cordón ha admès que a hores d'ara no coneix gaire el funcionament de Gestvia però que està contenta de la seva entrada per poder aprendre'n.

Cordón serà la representant de Convergència i Unió al Consell d’Administració de Gestvia, i ho farà com a independent. Tot i això, ha reconegut tenir "bona sintonia amb la federació nacionalista".

Les bosses d’aparcament i la possible reordenació de les zones blaves com a conseqüència de les obres de cobriment i urbanització de la Riera Capaspre, figuren entre les principals preocupacions de Cordón en l’àmbit de la mobilitat, sobretot de cara a aquest estiu.

Serà el ple municipal qui haurà d’aprovar el seu nomentament com a membre del Consell i en substitució de l'exregidora convergent Irene López.