dimecres, 21 de gener del 2009

Juhé retreu algunes proclames de la concentració de la comunitat musulmana

L’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, considera que la comunitat musulmana de la ciutat ha de fer una reflexió sobre alguns aspectes i idees que es van mostrar el passat dissabte a la tarda durant la concentració en suport al poble palestí.

Josep Maria Juhé creu que "entre tots hem de buscar fórmules de pau i entesa i que, en cap cas, la solució passa per criticar o vexar les persones o pobles que es consideren enemics". Juhé, que va assistir a la concentració convocada per la Comunitat Musulmana de Calella a la Plaça de l’Ajuntament, ha explicat a Ràdio Calella que va marxar abans de l’acte perquè no compartia certes afirmacions que allà s’estaven dient.

Josep Maria Juhé creu que la resolució de qualsevol conflicte passa per saber entendre sempre l’altra part. Saber posar-se al lloc de l’altre. La solució mai pot ser voler aniquilar l’enemic.

Entre les proclames que es van poder escoltar dissabte a la Plaça Constitució hi havia “Sionistes vosaltres sou els terroristes”, “Visca la lluita palestina” o “Israel assassins”.