dimecres, 14 de gener del 2009

L'Ajuntament convoca una reunió amb els veïns de la Riera Capaspre

El consistori calellenc ha convocat els veïns de la Riera Capaspre a una reunió informativa sobre el desenvolupament de les obres de canalització i posterior urbanització d’aquesta riera. La trobada serà el proper dilluns a partir de dos quarts de set de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El mateix dilluns començaran els treballs preliminars d’implantació, replanteig i localització de serveis. La durada de les obres és de 7 mesos i mig aproximadament.

La reunió amb els veïns es convoca un cop els membres de l’equip de Govern han conegut, de mans dels responsables de l’empresa adjudicatària, “Vías y Servicios”, detalls de l’obra com ara les diferents fases, l’inici concret dels treballs o la campanya informativa per als veïns afectats. L’obra tindrà diverses fases. Des del dilluns 19 i fins a finals del mes de gener es faran treballs de supervisió dels sistemes de gas, aigua, llum i clavegueram per tal d’establir els desviaments oportuns.
La segona fase de les obres serà de cara al mes de febrer i ja seran més importants ja que s’instal·laran les pantalles i els nous murs de la riera amb maquinària pesant.
Al ser unes obres de grans dimensions i diverses afectacions, segons les fases, la policia local ha preparat un dispositiu especial de control, sobretot de la circulació de la zona.
Fa uns dies el grup municipal de CiU va recriminar a l’equip de govern el fet de no haver convocat una reunió amb els veïns afectats per explicar-los els detalls i afectacions d’aquestes obres.