divendres, 30 de gener del 2009

Més parades a la C-1 de RENFE, canvis d'horaris i més durada del trajecte Calella-Barcelona

Renfe modificarà els horaris de circulació de la línia 1 de Rodalies a partir d’aquest diumenge. Els treballs limitaran la capacitat operativa del servei, tot i que la companyia ha assegurat que es mantindrà la freqüència de pas dels combois.

Els canvis es fan amb motiu de l'inici de les obres de la segona fase de la línia d’alta velocitat a l’entorn de l’estació de Renfe de Sant Andreu Comptal. Per això, la companyia es veu obligada a modificar els horaris de la línia 1 entre Maçanet i l’Hospitalet de Llobregat, que passa per Calella.

Si avui per completar el trajecte de Calella a l’estació de Plaça Catalunya de Barcelona es triga 1 hora i un minut; a partir de dissabte es trigaran 8 minuts més.

Com a conseqüència d’aquest canvi, Renfe ha decidit a més incrementar el servei a Montgat, Montgat Nord i Cabrera de Mar. A partir de dissabte, tots els trens de la línia 1 s’aturaran en aquestes estacions.

Personal de Renfe reparteix aquests dies fulletons informatius amb els nous horaris, que també es poden consultar a través del web de la companyia.