dimarts, 27 de gener del 2009

Victòria de l'UEHC

Tercera victòria en lliga dels homes de Dani Romero (UEHC Instalaciones Andrés 32 – Cornellà 30)i davant el fins ara tercer de la classificació.

El partit va començar molt fluix per als unionistes que van cometre moltes errades en defensa, cosa que va aprofitar el Cornellà per avançar-se en el marcador i mantenir-se per davant fins acabar la primera part. Els homes de Dani Romero van marxar al vestidor amb un marcador advers de 14 a 17.

A la represa, els calellencs van sortir més envalentonats i més concentrats. El millor treball defensiu dels unionistes i perquè no també l’encert de Miquel Martí, el porter de la UEHC, van permetre capgirar el marcador. Al minut 20 de la segona, els calellencs es van posar 3 per sobre i l’avantatge ja els va acompanyar durant els minuts finals.