dilluns, 26 de gener del 2009

Assalt a un domicili

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori comès dijous a l’interior d’un domicili del carrer Costa i Fornaguera, entre els carrers Jovara i Església. Els fets van passar poc abans de les cinc de la tarda, justament en horari de sortida d’alumnes de l’Escola Freta i quan hi havia agents de la Policia Local a les immediacions. L’Inspector de la Policia Local de Calella, Joan Vilademat, ha declarat a Ràdio Calella que un dels policies van sortir a la recerca dels assaltants, quan aquest va fugir en cotxe a gran velocitat en direcció a la carretera Nacional 2.

En el moment de l’assalt, hi havia gent a l’interior del domicili que sortosament no van resultar-ne ferits. El cas està sent investigat per una unitat especialitzada dels Mossos d’Esquadra. En tot cas, l’inspector en cap confia que s’acabi detenint els autors.

El cap de la Policia Local ha volgut donar un missatge de tranquilitat a la ciutadania ja que, ha indicat, feia molt temps que a Calella no es produia un delicte d’aquestes característiques.