dilluns, 26 de gener del 2009

Resultats Club Atletisme Calella

L’equip juvenil femení del Club Atletisme Calella ha aconseguit la quarta posició en la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus que es va disputar ahir diumenge a Vilafranca del Penedès.

Les integrants de l’equip, Alba Durá, Mònica Santos, Sara Ortiz i Sara Ruscalleda, van ser les millors classificades dels quatre equips de 4x200 metres del Club Atletisme Calella que hi van participar. La quarta posició li dóna accés a disputar la Final del Campionat de Catalunya i segons han indicat fonts del club, amb serioses opcions a medalla.

El juvenil masculí va ser dotzè; també dotzenes van quedar les atletes del cadet femení; tretzenè classificat va quedar l’infantil masculí i divuitè l’infantil femení.

Ahir diumenge, però a Barcelona, també es va disputar la Cursa del Barri de Sant Antoni, amb presència del Grup de Fons del club calellenc, que va acabar en tercera posició en la categoria d’equips masculí.

Cinc corredors del grup van fer un temps per sota dels 38 minuts: en Josep Piña, l’Alex Arozamena, en Rudi Fuentes, en Pere Matas i l’Albert Fandos.

L’últim corredor calellenc en completar els 2.700 metres de la cursa va ser en Toni Sanchez, qui s’ha incorporat a les competicions de 10 quilòmetres.