dijous, 15 de gener del 2009

Manifestació per la pau

La comunitat musulmana de Calella, en col.laboració amb la resta d’entitats de la comarca, ha convocat per aquest dissabte a Calella una concentració per demanar la fi de la guerra entre Israel i el grup armat Hamas. El president de la comunitat musulmana de Calella, Mimoh Jalish, ha demanat a la ciutat que s’adhereixi a la seva protesta i que no es quedi impassible davant un conflicte bèl·lic que, ha indicat "està causant moltes morts civils, sobretot en el bàndol palestí".

La concentració tindrà lloc a les cinc de la tarda a les portes de l'Ajuntament de Calella i començarà amb la lectura d'un manifest.

La convocatòria té lloc arran de l’ofensiva israelinana a la franja de Gaza, que ja ha provocat la mort de més d’un miler de persones. Una guerra sense pal·liatius en la qual més de la meitat de les víctimes són dones i nens, i així ho ha denunciat Creu Roja Internacional. Davant aquesta tragèdia, les comunitats musulmanes del Maresme s’han unit per demanar als ciutadans que exigeixin públicament la fi d’uns atacs que estan causant tantes morts civils.