dijous, 22 de gener del 2009

Divendres Moguts al Centre d'Acció Jove

Aquest divendres tornen els "Divendres Moguts" al Centre d’Acció Jove de Calella. Les activitats comencen demà amb un concurs de Sing Star i Guitar Hero, dos dels videojocs més de moda actualment. El programa de "Divendres Moguts" també inclou una sessió de karaoke, una festa de disfresses, un taller de dibuix manga i xapes i per últim una gimcana, ja el 20 de març. Els divendres moguts es fan cada 15 dies.

La tècnica de joventut de Calella, Judith Morillas, ha explicat que el programa de "Divendres Moguts" s’estructura com un campionat entre joves

El 6 de febrer es farà un karaoke per cantar les cançons de conegudes sèries japoneses. El divendres de Carnaval hi haurà una festa de disfresses i el 6 de març un taller de dibuixos manga que després es plasmaran en unes xapes que els joves es podran endur a casa. Els "Divendres moguts" acabaran el 20 de març amb la segona edició de la gimcana nocturna organitzada per Creu Roja, i que l’any passat es va fer per la zona de La Muntanyeta i Els Pins.