divendres, 30 de gener del 2009

Recollida de signatures per eliminar la tauromàquia

La campanya de recollida de signatures impulsada per la "Plataforma Prou.cat" per abolir la tauromàquia a Catalunya arriba aquest cap de setmana a Calella.

La "Plataforma Prou.cat" va entrar al registre del Parlament de Catalunya a finals d’octubre una iniciativa legislativa popular per abolir la tauromàquia. En mes i mig aproximadament els federataris -les persones autoritzades per recollir signatures- han muntat taules informatives i de recollida de suports a moltes poblacions catalanes. A Calella demà dissabte hi haurà una taula informativa al carrer Església cantonada Amadeu entre les 4 de la tarda i les 8 del vespre i diumenge entre les 9 del matí i les 2 de la tarda.

El requisit és aconseguir 50.000 signatures per tal que tiri endavant aquesta iniciativa legislativa popular. Un objectiu que, segons el federatari Joan Grimal "es complirà ja que a dia d’avui hem aconseguit 47.000 mil".

La campanya de recollida de signatures per demanar l’abolició de la tauromàquia tornarà a Calella al mes d’abril. Actualment hi ha a Catalunya 50 municipis declarats abolicionistes i amics dels animals, entre ells la nostra ciutat.