dijous, 22 de gener del 2009

La regidora Irene López deixa el càrrec

La regidora de Convergència i Unió, Irene López, ha presentat la seva renúncia al càrrec, que serà acceptada en el ple de l’Ajuntament de Calella d’avui dijous al vespre.

CiU ha emès un comunicat on s’explica que López ha pres la decisió per motius professionals. En concret s’indica que l’increment de tasques professionals que ha d’afrontar és difícilment compatible amb les seves responsabilitats dins el grup municipal. Irene López, militant de Convergència Democràtica, abandona la primera línia de la política municipal després de desenvolupar tasques de regidora en els últims 5 anys, tots ells a l’oposició.

La rellevarà en el càrrec l'enginyera tècnica agrícola Marta Campeny, qui va ser la número 9 a la llista de CiU. És membre de la Joventut Nacionalista de Catalunya i es convertirà en la regidora més jove del partit i de la corporació municipal amb 29 anys. Campeny ha confessat assumir les tasques amb molta il.lusió.

Dins el grup municipal de Convergència i Unió, Marta Campeny s’encaregarà dels temes relatius a Esport i Medi Ambient.

La futura regidora, que comprèn els motius de la decisió presa per la seva companya de partit, ha assegurat que les dues renúncies que s’han produït en cap cas són indicatives d’una certa situació d’inestabilitat interna.

Aquesta és la segona renúncia d’un regidor de Convergència i Unió en aquest mandat. Al 2008 Albert Deprius va deixar el seu lloc a Albert Torrent.

Campeny encara no ha pogut confirmar la data en què prendrà possessió del càrrec de regidora per Convergència i Unió.