dimecres, 26 d’agost del 2009

Activitat frenètica al juliol a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça

Durant el juliol la Biblioteca de Calella va viure un augment notable del préstec de novel·les i, per ara, durant l'agost també està sent força actiu. Al mes passat l'equipament de Can Salvador de la Plaça va deixar en préstec 650 novel·les. Unes xifres que animen la direcció de la biblioteca a seguir endavant amb noves activitats de cara als propers mesos. Al setembre tornen els tastets literaris i segueixen les tertúlies juvenils.

Ara la tertúlia juvenil de la Biblioteca es diu Devora llibres, i es farà el dia 4 de setembre al pati de l'equipament. De fet, es tracta de la continuació del grup anomenat Twilight, Crepuscle, que es va començar a reunir per comentar la trilogia d'Stephanie Meyer.

Els dies 3, 4, 17 i 18 de setembre es fa a la Biblioteca un curs anomenat Eines per a la recerca de feina, destinat a persones inscritse al Servei Ocupació de Catalunya. El dia 19 hi ha conte taller infantil amb “la vaca que va pondre un ou” i el dia 28 arenquen de nou els tastets literaris amb Georgina Jordana.

Durant els dies de la Fira de Calella i l'Alt Maresme la Biblioteca hi serà present amb un stand dedicat a donar a conèixer la literatura xilena, amb obres d'autors del país convidat a Calella entre el 25 i el 27 de setembre.