dimecres, 19 d’agost del 2009

Activitats Projecte Innovadors

El projecte Innovadors, que impulsen els ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar amb l'objectiu d'allargar la temporada turística comença ja a concretar activitats. Es duran a terme en els propers mesos a aquests quatre municipis de l'Alt Maresme. Les iniciatives són esportives, lúdiques, culturals i de caire familiar. No en va, aquestes poblacions tenen la certificació de turisme familiar.

A dia d'avui el Projecte Innovadors ja ha tancat la celebració de les 12 hores de bitlles catalanes, un Open Natura de bicicletes, una marxa atlètica o la Primera Marxa del Montnegre, programada per al 29 de novembre. Loreto Sambeat, tècnica de l'Ajuntament de Pineda de Mar que s'encarrega de la captació d'esdeveniments per a aquest projecte que impulsen Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar, ha avançat que els actes que estan definitivament programats són els de caire esportiu que s'anirant fent per les quatre poblacions.

El Projecte Innovadors també inclourà la celebració per Setmana Santa d'un Campionat de Bàsquet. A més a més, en els propers dies es tancarà també una trobada internacional de gais i lesbianes que es farà entre el 24 d'abril i l'1 de maig. Està organitzada per l'agència de viatges sporturismo.com i es preveu l'arribada a l'Alt Maresme de 3.000 persones d'arreu d'Europa. Aquesta trobada es vol institucionalitzar i fer-la cada any a les poblacions de l'Alt Maresme.

Recordem que el projecte Innovadors té quatre eixos principals: la captació d'esdeveniments per desestacionalitzar la temporada turística; fer enquestes de formació pels treballadors del sector hoteler; fer estudis de viabilitat sobre la conveniència o no d'obrir hotels durant tot l'any i per últim desenvolupar temes culturals.