diumenge, 2 d’agost del 2009

Calella amb Vicenç Ferrer

Calella ha homenatjat aquest cap de setmana el seu fill adoptiu, Vicenç Ferrer que va morir el passat 19 de juny, als 89 anys, al no poder superar els problemes respiratoris derivats de l’embòlia que va patir al mes de març.

Ferrer era el president de la Fundació que porta el seu nom i que ha impulsat i que seguirà promovent molts projectes en favor del més pobres d’Anantapur.

Aquest cap de setmana se l’ha homenatjat amb una programació que es va iniciar ahir dissabte al vespre amb una cerimònia religiosa a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, que es va omplir de gom a gom.

Aquest diumenge s'ha fet un acte a la Sala Mozart a les 11 del matí, on s'ha recordat la tasca de Vicenç Ferrer a través d’imatges, música, dansa i poesia. També s'ha contactat via videoconferència amb la vídua del cooperant.

L’homenatge s'ha clos a la plaça Vicenç Ferrer, amb un acte més popular i emotiu on s’han inaugurat els arranjaments fets a la plaça que porta el seu nom, on s'han recitat diversos textos i on hi ha hagut l'ofrena floral en el mur dedicat al cooperant i en el qual hi ha la inscripció “El meu descans és lluitar”.

Aquest acte, retransmès per Ràdio Calella, ha acabat amb el cant de "l'hora dels adéus " a càrrec de la coral Laetare, que també ha estat seguit per les nombroses persones que s'hi congregaven.