dimecres, 5 d’agost del 2009

Nova Junta Directiva de la Penya Solera Barcelonista

La Penya Solera Barcelonista de Calella celebrarà aquest vespre una Assemblea General Extraordinària en la qual els socis i sòcies votaran la nova junta directiva de l’entitat blaugrana. Només s’ha presentat una candidatura que serà proclamada aquest vespre i de la qual no n’han trascendit els noms de les persones que l’integraran. Amb tot, l’actual president de la Solera, Fernando Ballabriga, ha indicat que la candidatura tindrà un caràcter continuïsta.
Ballabriga abandona la presidència de l’entitat blaugrana deixant-la, ha dit, en un punt àlgid. Socialment havent celebrat el cinquantè aniversari de l’entitat amb uns festejos memorables pels quals es va comptar amb la presència del president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, qui guarda un molt bon record del dinar de gala celebrat el juliol de l’any passat a la Fàbrica Llobet-Guri. Ballabriga ha assegurat, a tot això, que la penya calellenca és reconeguda arreu pel seu dinamisme i empenta. En la vessant esportiva, ha estat una temporada històrica. Els penyistes i els culés en general han pogut viure la concecussió de les tres copes: la Copa del Rei, la Lliga i la Champions; aconseguides per l’equip entrenat per Josep Guardiola.
L’assemblea general extraordinària d’aquest vespre anirà precedida per l’Assemblea General Ordinària en la que es donarà compte, entre d’altres, de l’activitat del futbol base i l’estat econòmic de la Penya Solera. Abans de presentar-se la candidatura i el programa electoral per part del presidenciable, Fernando Ballabriga es dirigirà als assistents per pronunciar unes paraules de comiat.