dimecres, 19 d’agost del 2009

Consells de seguretat de la Policia Local

La Policia Local de Calella ha instal·lat diferents cartells a les principals zones d'aparcament de la ciutat. Són senyals fixes a l'entrada dels aparcaments a través de les quals es donen consells de seguretat als conductors

L'objectiu del cos de seguretat de la nostra ciutat és prevenir els conductors i evitar robatoris o furts dins els vehicles. Bàsicament pretenen ser un recordatori per un cop s'ha deixat el cotxe aparcat, repassar si ha quedat algun objecte valuós o alguna bossa a la vista. L'inspector en cap de la Policia de Calella, Joan Vilademat, ha explicat que es tracta de consells bàsics, escrits en diferents idiomes, per tal d'arribar a una nombre més gran de conductors.

L'objectiu és que quan un cotxe arribi a l'aparcament, el conductor i els ocupants ho vegin i tinguin després la percaució de no deixar cap objecte de valor a la vista dins el cotxe, com per exemple el GPS o bosses de mà de senyora. El cap de la policia explica que els cartells s'han posat fixes per a tot l'any a les bosses d'aparcament més importants de la ciutat.

La Policia calellenca té pensat en un futur proper fer més cartells amb consells i fer-los extensuis a d'altres zones de la cuitat, com per exemple a la zona centre, on es donarien consells de convivència, de reducció de sorolls i de civisme.