dilluns, 17 d’agost del 2009

Calella i Pineda volen urbanitzar Can Carreras

Els ajuntaments de Calella i Pineda volen impulsar el projecte d'urbanització de Can Carreras. Per aquest motiu, els alcaldes d'aquestes 2 poblacions, Josep Maria Juhé i Xavier Amor, han convocat als veïns d'aquesta urbanització a una reunió aquest proper dijous a partir de les 6 de la tarda a la mateixa urbanització.

L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha explicat que tant el seu consistori com el pinedenc estan decidits a tirar endavant el projecte d'urbanització de Can Carreras. És més, Juhé creu que és una assignatura pendent que els 2 consistoris tenen amb els veïns d'aquesta urbanització que comprèn terrenys de Calella i Pineda, majoritàriament d'aquesta última població. De moment, els 2 ajuntaments volen començar a treballar des d'una vessant tècnica i explorar quines ajudes i subvencions poden aconseguir des del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat. Actualment el govern català dóna ajudes per a regularitzar les urbanitzacions de tot Catalunya. El primer pas és convocar una reunió amb els veïns aquest proper dijous a les 6 de la tarda.

L'altra reunió serà a nivell polític amb Oriol Nel·lo, secretari per a la Planificació Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. L'alcalde de Calella considera que el futur projecte d'urbanització de Can Carreras serà de gran envergadura i és una assignatura pendent dels dos consistoris. Josep Maria Juhé ha reconegut que els veïns hauran d'assumir taxes i quotes extraordinàries per algunes de les actuacions que es facin com ara per a les voreres o les zones verdes.