dijous, 13 d’agost del 2009

La Fira de Calella i l'Alt Maresme al facebook

Els responsables de la Fira de Calella i l'Alt Maresme aposten aquest 2009 per fer diverses transformacions pel que fa a la projecció d'aquest esdeveniment a través de les noves tecnologies. En aquest sentit, cal destacar que la pàgina web de la Fira de Calella i l'Alt Maresme es sotmetrà a un canvi d'imatge. A més, la mostra calellenca és present a les anomenades xarxes socials com ara facebook o twiter.

En només una setmana, el perfil creat de Fira de Calella i l'Alt Maresme al facebook ha aconseguit 71 adhesions o usuaris. El director de la mostra calellenca, Ferran Muñoz, ha explicat que aposten de manera decidida per fer difusió de l'esdeveniment a través de les noves tecnologies i les xarxes socials. Aquesta setmana s'ha creat el perfil al facebook però també són presents a Twitter, a Youtube, a Netvibes o a Flickr on es penjaran les fotografies de la fira.
A més, aquest any la pàgina web de la fira, www.firadecalella.cat es sotmetrà a un canvi d'imatge profund.
Una de les possibilitats que s'està estudiant actualment és posar una webcam al recinte firal del Passeig Manuel Puigvert per tal que els usuaris que ho desitgin puguin seguir en directe els actes de la Fira de Calella i l'Alt Maresme a través de l'ordinador. Una possibilitat però que encara no està del tot concretada, tal i com explica Ferran Muñoz.
Recordem que enguany la Fira de Calella i l'Alt Maresme tindrà com a país convidat Xile i es farà entre el 25 i el 27 de setembre.