divendres, 21 d’agost del 2009

Arriben els Pirates

Aquesta tarda a partir de les 17 hores es fa al Passeig Manuel Puigvert, just al costat del Monument de la Sardana, la representació teatral del conte Els Pirates de la platja, editat per l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona perquè els nens aprenguin a conèixer i minimitzar els riscos que hi ha a la platja.

Aquest espectacle infantil es va presentar per primera vegada el passat 11 de juliol a Premià de Mar i recorrerà 18 de les principals localitats costaneres de la província de Barcelona fins a la seva cloenda el 28 d'agost a les 18:00 hores, a l'escenari principal de la Festa Major, a la Plaça Espanya de Pineda de Mar.

El conte Els Pirates de la platja, del qual la Diputació n'ha editat 10.000 exemplars, s'adreça als infants de 6 a 10 anys amb l'objectiu que coneguin, de manera lúdica, els riscos que hi ha a la platja i els aprenguin a minimitzar: des de com evitar la picada de meduses fins a les deshidratacions, passant per la necessitat de protegir-se del sol o conèixer l'estat de la mar pel color de les banderes. La publicació s'acompanya d'un CD que conté la versió en àudio i una cançó relacionada.