dimarts, 25 d’agost del 2009

Nou sistema informàtic a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça

La Biblioteca de Can Salvador de la Plaça renovarà entre octubre i novembre el seu sistema informàtic. Això provocarà aturades del servei en moments puntuals. Es tracta d'un canvi que afectarà el programa d'ordinador que gestiona tots els serveis que ofereix la biblioteca. Mentrestant, els treballadors hauran de fer cursos de reciclatge.

Avui en dia tota l'activitat de la biblioteca calellenca es controla a través d'un sistema informàtic que gestiona les entrades i sortides de llibres, els préstecs de tot tipus de material i la coordinació amb la resta de biblioteques de la Diputació. Aquest sistema informàtic es canviarà i durant els mesos d'octubre i novembre la biblioteca funcionarà amb gran dificultat, segons preveu la seva directora, Dolors Llavall. Alguns dies, fins i tot, caldrà tancar la Biblioteca.

Dolors Llavall demana paciència als usuaris que durant els propers mesos es puguin trobar amb problemes de préstec o un servei deficient, amb la convicció que un cop instal·lat el nou programari, el servei serà més ràpid, eficient i directe.