dilluns, 24 d’agost del 2009

Comerç tranquil a Calella

Els comerciants de Calella han expressat la seva satisfacció per com s'està desenvolupament l'estiu. Segons la vicepresidenta de Calella Centre Comercial, enguany hi ha menys robatoris i petits furts. Un fet que atribueix a la presència constant de la policia local de Calella pels principals carrers i zones comercials de la ciutat.

Els comerciants de Calella estan moderadament tranquils ja que enguany el nombre de robatoris i petits furts han disminuït. Malgrat que el missatge és de tranquil·litat, la vicepresidenta de Calella Centre Comercial, Montse Cordón, considera que mai s'ha d'abaixar la guàrdia. De fet, reconeix que durant aquests mesos d'estiu en què hi ha més afluència de gent a la ciutat, s'han registrat petits furts als establiments comercials però la situació no és tan alarmant com en altres anys.

Montse Cordón també ha recordat que des de fa uns anys l'Associació de Comerciants Calella Centre Comercial treballa conjuntament amb la Policia Local en temes de prevenció i consells de seguretat. Precisament l'any passat els comerciants van ser assessorats sobre com detectar bitllets falsos.

De manera general, la vicepresidenta de Calella Centre Comercial creu que els comerciants associats estan preparats per evitar furts i robatoris. D'altra banda, els comerciants ja comencen a preparar la tradicional campanya promocional de cara a la Fira de Calella i l'Alt Maresme i la festa major de la Minerva.