dilluns, 24 d’agost del 2009

Jordi Folgado, pregoner de la Festa Major de la Minerva

El pregó de la Festa Major de la Minerva de Calella tindrà aquest any dos aspectes destacats. En primer lloc, el pregoner i, en segon lloc, el fet que comptarà de nou amb la presència de la Colla de Geganters i Grallers de Calella. Recorden que l'any passat l'Ajuntament i la colla no es van posar d'acord i no van poder participar de la festa. Aquest any hi seran, i acompanyaran les paraules del president de la Fundació Vicenç Ferrer.

El president de la Fundació Vicenç Ferrer, Jordi Folgado, serà qui faci el pregó de festa major d'aquest any a Calella. Serà el divendres 18 de setembre a les 21 hores. Aquest any, marcat per la mort del cooperant i fill adoptiu de Calella, s'ha decidit que sigui Folgado qui faci de pregoner amb un discurs basat en la relació entre Vicenç Ferrer i Calella, el temps que hi va viure i les anècdotes que van passar-li a la nostra ciutat. Abans de les paraules de Folgado hi haurà cercavila i gresca.

D'altra banda, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Calella, Pilar Rocafort, ha recordat la polèmica viscuda l'any passat, quan la data triada pel pregó no va ser compatible amb les activitats de la colla de geganters, i no van poder sumar-se a la festa tal com ja és tradicional.
Un cop acabat el pregó els percutes de Canet començaran una cercavila fins a l'envelat, on s'hi farà la nit de jazz.