dimarts, 11 d’agost del 2009

Obres de millora del Passeig dels Eucaliptus

L'Ajuntament de Calella tirarà endavant tota una sèrie d'obres de millora del Passeig dels Eucaliptus. Així s'ha aprovat a través d'una junta del govern local celebrada a principis del mes de juliol. De fet, el projecte original de reforma d'aquest indret de la ciutat data de finals de l'any 2008. Bàsicament es faran més amples les voreres i es modificaran els murs.
L'Ajuntament de Calella destinarà de manera global prop de 250.000 euros a la reforma del Passeig dels Eucaliptus, des del Rierany dels Frares fins a l'estació de RENFE. A més, el consistori calellenc demanarà una subvenció de 57.000 euros al departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat. Una ajuda que també es destinaria a l'execució del projecte redactat pel Servei Tècnic Municipal de remodelació del passeig dels Eucaliptus.
El consistori farà la tramitació burocràtica per demanar la subvenció al departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat al mes de setembre i al novembre ja podria obtenir resposta.