dimecres, 12 d’agost del 2009

Fotografies "incorrectes"

L'alcalde de Calella considera "incorrectes i no exactes" les fotografies que ha fet servir Convergència i Unió per denunciar l'impacte mediambiental que estan generant les obres de canalització de la xarxa Ter-Llobregat al seu pas per Calella.
Josep Maria Juhé ha explicat que en cap moment hi ha hagut opacitat des de l'equip de Govern, tal i com critica el grup municipal de CiU, en referència a la informació demanada en 2 ocasions sobre l'impacte mediambiental que estan provocant les obres de canalització de la xarxa Ter-Llobregat als boscos de la ciutat de Calella. Juhé però ha reconegut que no s'ha ofert la informació als regidors de CiU perquè es va fer un informe sobre la qüestió però es va traspaperar. Una petició que, segons l'alcalde calellenc, s'atendrà en les properes setmanes. En tot cas, Juhé destaca que les fotografies que fa servir Convergència i Unió per denunciar l'impacte ambiental no s'adiuen exactament amb la realitat.
L'alcalde de Calella i regidor de Medi Ambient ha subratllat que des del consistori s'ha treballat perquè l'impacte ambiental d'aquestes obres sigui el menor possible. A més, s'ha fet un control molt estricte sobre l'empresa que realitza les obres.
La conclusió que extreu Josep Maria Juhé d'aquesta queixa que fa CiU i que vol portar davant el Síndic de Greuges "és que no demostra res". A més, l'alcalde de Calella considera que totes les obres tenen un mínim d'impacte ambiental