dimarts, 4 d’agost del 2009

Samuel Carnicero i Alba Durán, a la Copa de Clubs

Els atletes del Club Atletisme Calella, que pertanyen al filial del FC Barcelona, Samuel Carnicero i Alba Durán, han estat seleccionats per participar aquest dimarts al vespre a la Copa de Clubs que es disputa a Mataró a partir de les 6 de la tarda i fins a les 12 de la nit.

Concretament, els 2 joves atletes prendran part de la sisena edició de la Copa de Clubs, un campionat entre els vuit millors clubs estatals, tant en categoria masculina com femenina. Carnicero representarà el conjunt blaugrana en els 400 tanques i Alba Duran reforçarà el Barça en el salt de perxa. El president del Club Atletisme Calella, Manel Vicente, ha destacat a ràdio Calella que la participació d'aquests 2 atletes és una bona notícia pel club i per a la ciutat.
Recordem que Samuel Carnicero va aconseguir la novena posició a l'Europeu Júnior celebrat fa uns dies a Sèrbia.
El filial d'atletisme del Barça ha guanyat la Copa de Clubs en categoria masculina en 2 edicions, al 2004 i al 2005. A més, durant la passada edició celebrada a Alacant es va classificar en tercera posició, tant en categoria masculina com femenina.
Destacar també que Manel Vicente, juntament amb 3 membres més del Club Atletisme Calella, formarà part de l'equip català de jutges en aquesta copa de clubs que es disputa a Mataró.