dijous, 6 d’agost del 2009

Revetlla del Club Futbol Calella

Mentre els màxims responsables del Club Futbol Calella treballen aquests dies en la planificació de la propera temporada i intenten passar pàgina a una temporada complicada, aquest dissabte arriba la tradicional revetlla estival, moment de relax per als membres del Calella de futbol i també pels aficionats que s'aplegaran al Passeig Manuel Puigvert.

La revetlla del Club Futbol Calella començarà a les 9 del vespre amb un sopar a base d'entrepans, botifarres, diferents begudes, cava i per postres coca. Tot seguit tocarà l’orquestra Trio Sintonia, en què els participants de la revetlla podran gaudir de ball.
Martí Boschmonart, del Club Futbol Calella, fa una crida als calellencs per tal que aquest dissabte assisteixin a la revetlla del Calella de futbol. Serà, diu Boschmonart, un bon moment per fer costat a totes les persones que conformen el CF Calella.
Tot i els rumors sobre el futur incert del CF Calella, Martí Boschmonart ha deixat ben clar a través dels micròfons de ràdio Calella que el club no plegarà i que té un futur prometedor.
També ha volgut destacar que cada any la gent respon molt bé a la crida que realitza el club per assistir a la revetlla, ja que unes 500 persones s’apleguen any rere any al Passeig de Mar.