dijous, 27 d’agost del 2009

Juhé respon a CiU

L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha donat la raó a Convergència i Unió a l'expressar que el recull de fotografies de la comissaria de la Policia Local no inclou imatges de regidors d'altres mandats. Tot i això, l'alcalde de la ciutat considera fora de lloc que ho qualifiquin com una falta de respecte a la memòria democràtica, ja que no hi ha hagut intervenció política en la selecció de fotografies

Josep Maria Juhé ha reconegut que certament caldria que les imatges que es poden veure a la comissaria fessin un repàs a les diferents èpoques de la Policia Local, on hi poguessin aparèixer alcaldes i regidors d'altres mandats. Segons Juhé, no hi hagut cap mala fe en aquesta selecció, ja que van ser els mateixos agents els que van escollir les fotografies, lluny de motius polítics.

Recordem que Albert Torrent i Jordi Castañé, signants d'una carta de queixa, consideren que aquesta actitud d'oblidar el passat és típica de sistemes poc democràtics. Davant aquesta afirmació, Juhé ha contestat que és una frase desencertada en el context actual. L'alcalde de Calella considera que CiU ha de fer un esforç de comprensió de com es fan les coses, i si es fan malament corregir-les, però no treient conclusions tant contundents i falses.

Per últim, Juhé ha volgut agrair a CiU l'esforç que va fer el dissabte dia 15, sota la falsa amenaça de bomba, en què va estar al centre de control i al costat de l'actual govern municipal.