dijous, 20 d’agost del 2009

Canvis a les Jornades Internacionals Folklòriques

Les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya d'aquest 2009 , que com sempre s'inauguren a Calella, es faran a la sala gran de la Fàbrica Llobet-Guri. D'aquesta manera es recupera l'emplaçament que ja havien ocupat anys enrere. Es faran els tres primers dies de setembre i desfilaran per la nostra ciutat grups de dansa i música de set països diferents, entre ells l'esbart dansaire de Rubí i la Jovenívola de Sabadell.

Aquest any les Jornades Internacionals Folklòriques no es faran a l'envelat de mar, sinó a la sala polivalent sense columnes de la Fàbrica Llobet-Guri. Hi haurà actuacions els dies 1,2 i 3 de setembre. El primer dia es farà la cercavila i l'espectacle inaugural amb la participació de tots els grups, i els següents dos dies es faran tallers de dansa al matí i una actuació amb cercavila prèvia a la Fàbrica Llobet i Guri.

Val a dir que la crisi econòmica ha afectat també en certa mesura les Jornades, i en el conjunt de Catalunya el certamen s'ha reduït respecte a l'any passat. En el cas de Calella, l'Ajuntament ha pogut retallar despeses amb el canvi d'escenari, tal i com ha explicat la regidora de Cultura, Pilar Rocafort.
Les actuacions seran sempre a les 10 de la nit i l'entrada és gratuïta a totes elles.

«Programa Jornades Folklòriques»