divendres, 21 d’agost del 2009

Trobada a Can Carreras

Els Ajuntaments de Calella i Pineda han exposat als veïns de la urbanització de Can Carreras la seva voluntat d'arreglar i legalitzar el veïnat. Serà a través de demanar una subvenció al Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Els dos alcaldes, Xavier Amor i Josep Maria Juhé, s'han compromès aquest dijous a la tarda a reunir-se de nou amb els veïns a finals d'octubre, un cop demanada la subvenció, i en acabar la redacció del projecte abans de finalitzar el mandat. L'alcalde de Pineda, ciutat que ostenta la major part del territori de Can Carreras, es va mostrar satisfet amb el primer pas que s'ha fet de reunir els veïns, un pas que ja no té, segons ell, marxa enrere. Xavier Amor va destacar que és un pas fet amb il·lusió per solucionar un tema enquistat i que és un deute vers els habitants de Can Carreras, que es mostren desconfiats en què aquest cop es tiri endavant el projecte dfinitiu.

Amor va voler deixar clar des del primer dia que tot i la possibilitat de rebre diners de la Generalitat i comptar amb els pressupostos de l'Ajuntament, els veïns hauran d'assumir taxes i quotes extraordinàries per algunes de les actuacions que es facin. El president de l'associació de veïns de Can Carreras, Raül Gutiérrez, ha explicat que es resignaran a pagar per algunes millores, i pensen demanar també ajudes a la Generalitat a títol individual.

Un cop demanada la subvenció s'encetarà el procés d'inventariar el nombre de parcel·les que hi ha a Can Carreras, l'extensió i de qui són propietat, tal i com ha explicat l'alcalde de Calella Josep Maria Juhé.

Durant la trobada entre ajuntaments i veïns es va oficilitzar un calendari de trobades.