dimecres, 12 d’agost del 2009

Avança el projecte del nou Hospital Comarcal de Calella

El segon hospital comarcal que ha d'acollir la ciutat de Calella ja consta al Pla d’Equipaments de la Generalitat de Catalunya. Ho ha confirmat l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, qui s’ha mostrat optimista en relació al futur d’aquest equipament sanitari.

El futur hospital comarcal que s'ha de construir a Calella comença a agafar forma un cop es van superant les dificultats burocràtiques. L'alcalde d'aquesta ciutat ha declarat que definitivament s’han superat les dificultats polítiques i urbanístiques que s’han plantejat durant el procés de concreció del projecte. En aquest sentit, ha assegurat que s’acompliran els terminis previstos. Fins i tot diu que des de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva es creu que es podrien avançar. Juhé ha explicat a rtvcalella.cat que "crec que sí, fins i tot el president de la Corporació de Salut Maresme i la Selva, que és el senyor Carles Manté, que jo crec que li hem de fer un agraïment per l'energia i entusiasme per tirar endavant aquest nou hospital, ell fins i tot contempla escurçar una mica aquesta programació d'anys. Però bé, entre el que ell proposa i aquests 7 o 8 anys, jo crec que podem estar contents si podem fer veure realitat aquest hospital d'aquí a 7 anys".
El ple de l’Ajuntament de Calella va acordar, el passat mes de febrer, reservar uns terrenys de 40.000 metres quadrats, situats a la part alta de la Riera Capaspre, que es cediran al Departament de Salut per a la construcció del segon hospital comarcal a Calella.