dijous, 19 d’agost del 2010

Anar a la platja, de nit

Les guinguetes de platja de Calella han creat una potent i variada oferta lúdica per a les nits d’estiu. Música en directe de tots els estils, espectacles de dansa i monòlegs; és la proposta per passar les vacances sense haver d’anar molt lluny. El seguiment de totes les activitats ha sorprès fins i tot als propietaris dels establiments. Per la seva banda, els artistes aconsegueixen, gràcies a aquestes contractacions, esmorteir els efectes de la crisi econòmica.

Anar a prendre el sol durant el dia i a prendre la fresca a les nits. Les guinguetes de platja de Calella organitzen, a diari, activitats i espectacles musicals que tenen un gran seguiment. Això els permet fidelitzar la clientela i obrir noves vies de negoci.

Concerts de reggea, de música electrònica; espectacles de dansa oriental o flamenc són algunes de les propostes que fan els responsables de la guingueta que hi ha a tocar de la riera Capaspre. Ahir hi havia programada una sessió de monòlegs; el que sempre atrau més públic.

Tot i que en temporades passades ja s’havien organitzat activitats a la platja, aquest any la programació cultural s’ha ampliat i la majoria de les guinguetes s’hi han sumat. Ho ha valorat la regidora de Cultura, Pilar Rocafort qui ha ressaltat que la platja "és un espai que ajuda que músics de Calella i l’entorn tinguin un espai on poder mostrar-se”.