dimarts, 17 d’agost del 2010

Confusió sobre el Challenge d'octubre

Evolution ha reobert la pàgina web www.challenge-barcelona.com incomplint les mesures cautelars imposades pel jutjat d’Arenys de Mar. És l’empresa que va organitzar els triatlons de l’any 2009 al Maresme a qui la propietària de la franquícia Challenge va retirar la llicència. Al web es publicita com la promotora de la prova del pròxim 3 d’octubre i en recull inscripcions, tot i que no n’està autoritzada. A més, utilitza els logotips de les empreses i administracions públiques patrocinadores de la cita esportiva.

Responsables de Triatlon Spain SL lamenten la confusió que pot generar aquesta nova acció de la societat presidida per Roberto Mondéjar.

El director del Challenge Costa de Barcelona-Maresme nega que la reactivació del web d’Evolution sigui casual i ho atribueix a una “estratègia perfectament orquestrada” per malmetre la imatge de la prova i l’empresa organitzadora. Agustí Pérez és el responsable de Triatlon Spain SL, empresa a qui s’ha concedit la llicència per explotar la marca Challenge a Espanya i la que rep el suport de les institucions públiques. Un espectador del conflicte judicial que manté Evolution, d’una banda amb la propietària de la franquícia, a Alemanya; i de l’altra amb el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Calella. El jutjat d’Arenys de Mar va dictar unes mesures cautelars a l’espera de la celebració del judici, el pròxim 30 de setembre. Entre elles, el tancament del web d’Evolution.

La duplicitat de pàgines web ‘aparentment oficials’ sobre el Challenge, a només 47 dies de la prova de llarga distància, té una clara intenacionalitat segons ha declarat Agustí Pérez a Ràdio Calella. "Es vol confondre la gent. Ho hem salvat una vegada, i en pitjors circumstàncies. Aixòens està fent més forts. Notarialment s’ha pres acta i s’ha posat en coneixement del jutjat corresponent”, ha puntualitzat Agustí Pérez.

Les úniques inscripcions vàlides per al triatló del 3 d’octubre són les que es formalitzen a través del web http://www.challenge-barcelona.es. L’organització compta ja amb prop de 820 participants individuals, 50 més que ho faran en la modalitat d’equips, i altres 16 triatletes en la categoria PRO. S’espera que el ritme d’inscripcions s’acceleri en les pròximes setmanes fins arribar als 1200 participants. S'espera que el el volum d'esportistes indecisos, aquells que estan de vacances o que han participat en competicions europees, siguin a Calella el 3 d'octubre. "Si arribem als 1200 participants, amb tota la problemàtica que hi ha hagut, estaríem molt contents", apunta el director de Triathlon Spain SL.

Els participants es trobaran amb alguns canvis respecte el circuit del Challenge de l’any passat. Es manté el recorregut per a la bicicleta, amb dues voltes de Calella al Masnou per la carretera Nacional 2 i una tercera que s’escurça fins a Mataró. Pel que fa a la cursa a peu, s’adopta el circuit del Half Challenge del maig passat. S’haurà de donar quatre voltes pel sector delimitat entre Calella i Santa Susanna.